20120505

: First And Never Be The Last ♡


Masa kita dalam perut ibu, masa tu ibu mesti rasa gembira :) seronok dapat anak.

Masa dah melahirkan kita, keluar dari perut ibu, ibu mula menagis, terharu tengok kita time baby..

Bila kita mula besar, kita derhaka kepada ibu...

Kita melawan cakap ibu....

Kita sepak ibu....

Kita lupa ibu....

Kita tinggal ibu di rumah orang tua.....

Kita buang ibu merata tempat......

Kita lari dari rumah kerana ibu miskin, malu.....

Kita tinggikan suara kepada ibu......

Kesian la tengok ibu, ibu hanya minta kasih seorang anak, bukan harta, duit tapi kasih seorang anak yang penyayang....


nota cinta : sayangilah mak , ibu , ummi ,mama kamu sebelum terlambat dan balaslah jasa mereka dengan sebaiknya :')

8 comments:

Nurfarahana A.Aziz said...

ala sedih pulak..nak balik jumpa mak lah.. :(

miza kimbum said...

alalala.....xmau la sedih2....xpe,call pun boleh k (:

Syuk Ry said...

btol2.. kasihani lah mereka sblum mereka sudah tiada..

miza kimbum said...

accepted (: btl3x....

dear yayah said...

Bila sedih, call mak.. in sya Allah reda hati wlpn x cite pape pn... syukur sgt msih punya ibu dan ayah

miza kimbum said...

alhamdulillah,sy jgk (:

z y r a said...

eh, tetiba sebak :'|

miza kimbum said...

alalala...jgn sebak2 ye...contact your mom k (: