20130519

P e r c a y a

Bismillah ,

Assalamualaikum elebadi ,

aisyhh, rasa kekok yang amat nak menulis.

pertama-pertamanya , i'm glad so much much much sebab peperiksaan akhir telah pun tamat . do u now how's my feeling right now? never mind, korang mesti tak tahu punya. (^O^)

alright, lupakan pasal peperiksaan aku tu, dan dan korang tak payah nak bersuka ria sangat k sebab aku tahu korang belum pun menghadapi peperiksaan akhir lagi kan? *angkat kening*

actually, hari ini aku nak cerita pasal percaya. aku ni ada masalah nak percaya dekat orang. aku pun tak tahu kenapa. but it's normal kan? kita tak patut sangat percaya dekat orang, dekat diri sendiri pun susah nak percaya, apatah lagi dekat orang kan? *tongkat dagu*

tapi tapi, aku takut jugak kalau dengan kepercayaan aku yang susah amat dekat orang ni, nanti nanti boleh makan diri aku pulak. jap, korang paham tak aku tulis apa ni? *angkat kening* maksud aku, nanti nanti aku tak dapat bezakan mana satu orang yang boleh aku percaya dan mana satu orang yang patut aku jauh awal-awal sebab mempermainkan kepercayaan aku

rasa berat sangat sangat kepala bila pikir all this things. kadang-kadang aku rasa macam tak payah lah letak kepercayaan dekat orang, it's like just aku nak biarkan sesiapa atau apa-apa yang datang dalam hidup aku macam tu, biar dia datang dan pergi macam tu je. boleh?

sebelum the end, aku ada satu titipan khas buat mr. anon or mrs. anon :

sila tulis nama anda yang sebenar ya,sebab saya tak berapa suka la anda anda tulis anon, boleh? *senyum simpul* tak payah malu-malu segan silu nak tulis nama anda anda yang sedap best berlemak tu ya (^^,).saya tak makan anda anda.kerjasama anda amatlah dihargai,thanksss

aman ! 


12 comments:

aku-bukan-robot said...

miza2 percaya aku tak ? keh2.

untung orang dah final.aku ni bergelumang dengan assigment tido pun dok mimpi assigment tu. hahaha

miza kimbum said...

kau,aku masih percaya lagi,inshaAllah ^^ hikhik,gud luck! all the best,bittaufiq wannajah XD

aku-bukan-robot said...

ko nak tau ? aku ada bau2 riak dekat orang yang dh cuti. ha.ha.ha.

semoga cuti anda menghidupkan,
may Allh bless

miza kimbum said...

haiipp! jangan jeles :p inshaAllah,amin,tq XD

Anonymous said...

ki.. ki.. ki.. :)

Anonymous said...

biar dia datang dan pergi macam tu je. boleh? :boleh bla :)

peacee... :)

Anonymous said...

Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah keputusan yang cemerlang kepada Nur Hamizah Binti Najib dalam peperiksaan akhir sem 2 dan Kau berikanlah kepadanya 3 pointer ke atas. Semoga dia tidak menghampakan harapan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang Maha mengetahui, penyayang, pengasih dan Maha mengasihani. Amin amin ya rabbal 'alamin.


aminn...... :)

miza kimbum said...

mr. or mrs. anon | terima kasih ye :) though awak still guna lagi nama anon aihhh --'

hafiz hafizol said...

nak guna nama anon gak ah hehe :p

miza kimbum said...

hafiz | tak payah tak payah *_*

bobok said...

harap kau rindu aku.

miza kimbum said...

bobok | *krik krik* :p