20120523

: Hari Tanpa Kata-Kata



\\Bismillahirrahmanirrahim// Assalamualaikum 


diam tak diam dah lama dah saya kat rumah ni . daripada macam-macam benda nak buat sampai lah dah tak tahu nak buat apa .


haisyhh . geramnya . apa nak buat lama-lama kat rumah ni . lambatnya nak tunggu masuk belaja balik ni .


dulu masa belaja , sibuk nak balik rumah . bila dah habis , bosan pulak . adoi . 


manusia manusia . memang sifatnya tidak geti untuk bersyukur . adehh . -,-


dulu duk sibuk kemaruk nak ber-facebook dan ber-blog , sekarang da bosan amattt dah .


Ya Allah , cepat lah sikit masa berjalan . 


bosan-bosan .


nak kerja , banyak sangat halangannya . grrrr . 


kang nanti dah belaja balik , dah penat pulak , malas lah . adoi .


macam-macam . memang betul-betul manusia . eh ?


kalau orang datang meminang ni , memang dah selesai la agaknya semua proses tu . adehh 


eh,KAHWIN ? umphh . bertenang - bertenang . belum tiba masa yang sesuai lagi . 


dah dah , tak payah nak duk kalut sangat naa .


awak-awak boleh isi borang lagi ok , eh ? -,-


serious memang tersangat lah bosan duduk kat rumah sekarang ni .








umphh . dah lah . tak tahu lah nak merapu apa lagi . haisyh #sigh#


siapa yang dapat baca memang ter-baik-

sila tepuk untuk diri sendiri ok , wakaka .

6 comments:

FairuzFauzey said...

sokong2..!
skarang ni rsa boring tp dh msuk u mula lah nk rindu kt rumh.huhu.jd,nikmatilah dan bersyukurlah kehidupan boring ni sbelum ia brlalu pergi ;) alhamdulillah.

#yeayy !! berjaya bca post ni.hahaha

miza kimbum said...

@ FairuzFauzey | tahniah,anda org pertama yg berjaya membacanya XD

sila tepuk utk diri anda k ^^

dyra cute(kembr ag 1)ngeh2.. said...

muahahahhaaha...:)

miza kimbum said...

@ dyra | dah dpt bce ngah ? XD

laila lee said...

hihih hai mambangg ~ pengg xnamapak la==' okey laila xhebat . eyh komen awak dh laila balas jemput ke post nie : http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/05/contoh-header-yang-laila-akan-sponser.html

miza kimbum said...

@ laila | cuba lagi ok XD ok,thanks