20120715

Bingung

Jauh di sudut hati aku ,

mahu saja aku menangis sekuat hati ,

Aku sedang bertarung dengan diriku sendiri , tak mudah ,

Allah saja yang tahu apa yang terbuku di hati ,

Aku masih berada di dalam lautan kekurangan ,

maafkan aku kerana kadangkalanya aku khilaf ,

terlupa ke arah mana yang aku tuju ,

sebak hati tatkala aku terpikir ,

dapatkah aku meneruskan apa yang terbuku di hati ,




- air mata menitik -

32 comments:

mizz RFL said...

percaya pada diri.. nice blog.. sweet~

miza kimbum said...

mizz RFL | berat,itu berat,thanks .

Masmira Masri said...

miza jgn bingung2 ....just believe ur self ok

miza kimbum said...

Masmira Masri | terima kasih :')

*zafirah* said...

Dont worry dear,Allah itu ada:)

http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/07/semarakkan-ramadhan-kita.html

miza kimbum said...

*zafirah* | yup,Dia ada,:')

ciknadia said...

sabar ye dear..Allah itu ada..

kaki bola said...

org y membacanya pun rasa sebak, apatah lagi yang menulis.

mujahidah1413h said...

Allah ! moga terus kuat duhai ukhtiku .. kau pasti mampu .. dan pasti sooner or later pasti akan dapat , mungkin bukan ynag kau harapkan , malah lebih baik .. ^^ DIA ada rencana yang hebat buat hamba2NYA...

miza kimbum said...

ciknadia | yup,memang Dia ada :')

miza kimbum said...

kaki bola | terima kasih turut merasainya :')

miza kimbum said...

mujahidah1413h | Allah ! itu yang ku harapkan,aku tahu Dia pasti lebih tahu,terima kasih sahabat :')

akem said...

kau kenapa sedih?
sama la kita tgah sedih.

sabar je lah ye :)

miza kimbum said...

akem | aku sedih sama macam kau,tapi aku da ada penggantinya.semoga aku dan kau sentiasa sabar,ok :')

Liza Razak said...

semoga tabah mengharungi dugaan hidup :)

miza kimbum said...

Liza Razak | moga-moga,terima kasih ye :')

SaddLone said...

kau sedih kenape je?
same here..always pretand strong..nyway mari mengadu padaNya! :)

miza kimbum said...

SaddLone | ujian yang Dia turunkan terlalu berta pada ku,aku harap kekuatan itu punya aku,mari bersama-sama :')

Syf serabai. said...

tabah ya. kuat

miza kimbum said...

Syf serabai. | terima kasih :')

chot ok..! said...

ayat pnh bermkna..terbaik..singgh sini..:)

miza kimbum said...

chot ok..! | terima kasih,and terima kasih sudi singgah (:

Rokiah Wandah said...

menangis sajalah wahai miza .

kemudian jgn lupa untuk senyum kembali :)

miza kimbum said...

Rokiah Wandah | ya,sudah puas kak :')
pasti takkan lupa,terima kasih (:

fierul said...

aku tahu kau pasti kuat untuk harung semua itu ..

Jiwa Perempuan Gila said...

moga kau tabah . itu saja yang bisa aku kata ^^,

miza kimbum said...

fierul | moga-moga,aku harap begitulah hendaknya

miza kimbum said...

Jiwa Perempuan Gila | terima kasih,itu sahaja sudah cukup :')

AmyZana said...

assalamualaikum kak miza :))kenapa sedih2 ni? bulan puasa kenalah happy2 hehe. lama x dgr crite... dah x post entri dkt group bloggers lagi ke? lama eden tunggu entri kamoo untuk pop-up tp tak muncul2 -.-

miza kimbum said...

AmyZana | waalaikumussalam,la,yeke?rase mcm ad je post selalu kat situ,hehe

Lara Hani said...

Tuhan tak kejam. tapi manusia yang tidak boleh menerima keadaan yang sedang dihadapi.

miza kimbum said...

Lara Hani | ya,itu memang betul,