20120304

: Giler Forever !



Saya suka tengok jari awek saya

Cantik betul… Sungguh!

Sampai takut nak pegang…

Bukan takut patah…

Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other


Di satu hari yang GILER FOREVER depan yang maha Esa…


Saya suka tengok rambut awek saya

Cantik betol… Sungguh!

Sebab tu saya belikan tudung…

Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak….

Tapi takut nanti terbakar dek api neraka   


Di suatu hari yang GILER FOREVER


Saya suka tengok body awek saya….

Cantik betol… Sungguh!

Sebab tu saya belikan dia telekong

Supaya mase dia jumpa dengan Kekasih dia Yang Utama

Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya.


Saya pun tumpang dapat pahala. FUHH SYOKNYA…  
                          

Saya sedih tengok awek saya



Tak tido, tak makan rindu kat saya…

Saya pun macam tu jugak,

Ada problem yang sama..

Die tanya apa ubatnya?

Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa…

Semoga lebih cintakan Nya dari saya


Saya sedih tengok awek saya

Selalu pesan macam-macam kat saya…

“Makan, minum, drive elok-elok tau..

Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla” katenya….

Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu


Die tak kata satu apa pun…

Berdosanye saya….




Kesimpulannya saya memang sayang dia….               
  
Nak jumper dia GILER FOEREVER

Yang FOREVER PUNYA FORREVER

Di dunia dan akhirat terutamanya,

Janji nak share heaven sama-sama

Bahagia selamanya


Semoga kami saling mengingati,         
       
Dosa sendiri pun infiniti…

Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni…

Semoga kami menginsafi diri…

Ya Allah ampunkanlah kami…..

Semoga kami dapat bersama selamanya nanti



andai anda seorang wanita muslimah…

Mesti seronok kan kalau pasangan kita berfikiran camtu….
Then kalu anda seorang muslim…
Apa kata tanamkan dalam hati camtu…
Cinta tu anugerah Allah……
Pandai-pandai la kita menjaga nikmat Allah itu ye…..

4 comments:

AiedaHaliena said...

bahagianya klau ditemukan jodoh sebegitu :)
Nice entri dear. Terharu and i love it xD

coklat susu said...

subbahanallah..untung kalau jumpa lelaki mcm tu :)

miza kimbum said...

insyaAllah...doa bnyk2 ye (: thanks ^^

miza kimbum said...

@Coklat susu....insyaAllah...doa bnyk2 ye ^^